ouderengym

Wat is ouderengym?

Ouderengym in Weert is een dans/ sportles speciaal samengesteld
voor deelnemers boven de 50 jaar. De leeftijd is een richtlijn, ben je jonger en wil je graag meedoen dan kun je evengoed een GRATIS proefles uitproberen!
 
De ouderengym is een combinatie van danspasjes leren, aerobics en sportoefeningen. Als je bepaalde oefeningen niet kunt doen zorgt de docent voor alternatieve oefeningen. Het niveau wordt uiteraard aangepast aan de doelgroep.

Onze oudergym les vindt plaats op dinsdag van 9:00 tot 10:00 uur in de Fresh Studio binnen Dansschool Fresh in Weert.

Iedereen kan het

Nog nooit op gym gezeten? Geen probleem! De pasjes en stapjes die je leert
zijn speciaal samengesteld op beginnersniveau. Iedereen kan ten alle tijden instappen. Je hoeft geen dans- of sportervaring te hebben voor deze les.
Wel gymervaring? Dat is mooi meegenomen! Je kunt altijd een keer kijken of deze les iets voor je is. Neem je vriendinnen mee! Een proefles kun je volgen met meerdere personen is uiteraard mogelijk op onze locatie in Weert. Neem eens contact met ons op en doe gezellig een lesje mee!

Kledingadvies ouderengym

Algemene indruk Dansschool Fresh

Gratis proefles

Gymmen is goed voor je conditie, spieren en algemene fitheid. Ook op oudere leeftijd is het belangrijk dat je blijft bewegen voor je gezondheid. Dit kun je op een leuke en laagdrempelige manier doen bij de ouderengym van Fresh. Het is ook goed voor je sociale contacten. De les wordt in groepsverband gegeven. Vul het formulier
hieronder in en kom een keer GRATIS proeflessen!

Aanvullende informatie

Senior people workout with personal trainer at the gym

Locaties & lesroosters

Copyright © 2021

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Geverifieerd door MonsterInsights