over dansschool fresh

Welkom bij dansschool fresh

DÉ dansschool in weert & omstreken

Onze enthousiaste en professionele dans- en sportdocenten bieden een plek waar iedereen, van peuter tot volwassene, zich veilig en prettig voelt en samen geniet van dansen en sporten. Van een uurtje per week sporten, tot onze show- en wedstrijdgroepen op topsportniveau, bij Fresh is plek voor iedereen! 
Wat je leeftijd, ervaring of ambitie ook is, je bent van harte welkom in onze Fresh Family!
We zien je graag snel in de les. Bekijk maar eens ons lesaanbod!

46488555_10156261942903577_4137851856099475456_o

Optredens

Wist je dat we proberen om elke groep minimaal 2 optredens per jaar te bieden?
Bijvoorbeeld op onze jaarlijkste Kerstshow en Eindvoorstelling.

Televisie

Wist je dat de dansers van Fresh erg vaak op TV zijn geweest? Holland's Got Talent, Superkids, Z@pp Live, Koffietijd etc. Bekijk ook onze video's op de website.

Topsport

Wist je dat onze breakdance tak Fresh Allstars een eigen topsportles heeft gesubsidieerd door Gemeente Weert? De dansers van Fresh Allstars dansen wereldwijd op de vetste events!

Sophie Mattens en Hilde lambers

de organisatie

Sophie Mattens & Hilde Lambers

Eigenaresse en manager Dansschool Fresh

Sophie Mattens & Hilde Lambers

Geschiedenis en Toekomst

What's next?

In oktober 2012 startte Dansschool Fresh, onderleiding van Raymon Truijen, de eerste lessen in Valkenswaard. Vanaf januari 2014 opende Dansschool Fresh haar deuren op de hoofdlocatie in Weert. 
Na bijna 11 jaar blijft Dansschool Fresh het aanbod continue verbeteren. Zo wordt er geinvesteerd in topsport, in een professioneel en kundig docententeam en het brede en diverse aanbod. 

 

Sinds augustus 2023 is Dansschool Fresh overgenomen door Sophie Mattens. Op dit moment heeft Dansschool Fresh op de hoofdlocatie 3 dansstudio’s, met daarnaast een grote locatie in Stramproy.

Het enthousiaste team van Dansschool Fresh zet zich hard in voor het organiseren van leuke, leerzame en fijne danslessen. En organiseert daarnaast diverse voorstellingen per jaar, verschillende workshops voor diverse doelgroepen en andere activiteiten waar aan kan worden deelgenomen.

Wil jij je aansluiten bij de ‘Fresh Family’, meldt je dan snel aan voor een GRATIS proefles!

 

Ambitie
100%
Professionaliteit
100%
Enthousiasme
100%
Familliegevoel
100%

Locaties & lesroosters

Copyright © 2021

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Geverifieerd door MonsterInsights