0642880820 (woensdagen - 0638001782) info@dansschoolfresh.com

DANSSCHOOL FRESH

Dé urban dansschool met als hoofdlocatie Weert

DANSCHOOL FRESH

Dé urban dansschool met als hoofdlocatie Weert

Dansschool Fresh is zowel een sportschool als een ontmoetingsplek!

Recreatief of prestatief, voor ieder wat wils! Bij dansschool Fresh zijn er danslessen voor kids vanaf 1,5 jaar.
De lessen bij dansschool Fresh worden op een leuke manier aangeboden met het doel dat onze dansers een goede technische basis leren
en ook kunnen ontspannen. Dansschool Fresh is een centrum voor sport en bewegen.

Op dit moment geven wij lessen in Weert, Nederweert, Stramproy, Budel, Meijel, Heeze en Roermond.
De dansstijlen die we aanbieden staan hieronder in het overzicht beschreven.
Onze lessen zijn standaard op beginnersniveau. We streven ernaar iedereen les te kunnen geven.
Leerlingen kunnen groeien tot een masterclass of een talententeam.

DANSSTIJLEN BIJ FRESH

 

Kernwaarden professionaliteit en betrokkenheid bieden u de garantie voor onbeperkte doorgroeimogelijkheden. Wij geven dansers ook buiten de lessen veel extra aandacht. Wedstrijden en optredens en het volgen van workshops binnen en buiten de dansschool zijn tools om een professionele danser te worden. Dit wordt dan ook gestimuleerd.

Bij Fresh zijn er wedstrijdteams in breakdance en hiphop en showteams in Streetdance. Kinderen die getalenteerd zijn kunnen bij breakdance in de FRESH ALLSTARS teams komen.
We hebben daar al een team voor de mini’s! Voor het hiphop hebben we wedstrijdteams die gezamenlijk de naam FRESH FAMILY dragen. Ook daar hebben we de  FRESH FAMILY MINI’SDaarna is er wedstrijdteam  FRESH FAMILY VARSITY voor tieners en als oudste team de FRESH FAMILY CREW . Voor deelname aan een van de hiphopteams dient er auditie te worden gedaan. Deze wordt in het begin van elk seizoen georganiseerd in Weert. Wil je alleen optreden? Dan kun je ook in een van onze showteams! We hebben de FRESH FAMILY KIDS en FRESH FAMILY JUNIORS OF FRESH FAMILY TEENS. Deze teams zijn op niveau en leeftijd samengesteld. Een showteam doet alleen optredens (geen wedstrijden). Alle teams hebben speciale teamtrainingen. Deze staan los van normale deelname aan lessen van Fresh. Tijdens de lessen van de talententeams wordt er aandacht besteedt aan flexibiliteit en spieropbouw.

De dansers van Dansschool Fresh dansen al jaren mee in de Nederlandse top. Dansschool Fresh heeft ook meegedaan met succesvolle audities op TV-progamma’s zoals ‘Everybody Dance Now’, ‘So You Think You Can Dance’, ‘Holland’s Got Talent’ en ‘Beat the Best’.

Enthousiast? Proeflessen zijn gratis en iedereen is welkom om eens binnen te komen lopen. Voor een proefles kunt u het beste van tevoren mailen naar sophiedansschoolfresh@gmail.com.
U krijgt persoonlijk advies en de docenten worden op de hoogte gebracht van de betreffende proefles.

 

OVERZICHT LESROOSTERS & ADRESGEGEVENS

Dansschool Fresh- Weert, Nederweert, Stramproy, Budel, Roermond, Meijel en Heeze
LESROOSTERSMEER INFORMATIE