over dansschool fresh

Welkom bij dansschool fresh

DÉ dansschool in weert & omstreken

Onze enthousiaste en professionele dans- en sportdocenten bieden een plek waar iedereen, van peuter tot volwassene, zich veilig en prettig voelt en samen geniet van dansen en sporten. Van een uurtje per week sporten, tot onze show- en wedstrijdgroepen op topsportniveau, bij Fresh is plek voor iedereen! 
Wat je leeftijd, ervaring of ambitie ook is, je bent van harte welkom in onze Fresh Family!
We zien je graag snel in de les. Bekijk maar eens ons lesaanbod!

46488555_10156261942903577_4137851856099475456_o

Optredens

Wist je dat we proberen om elke groep minimaal 2 optredens per jaar te bieden?
Bijvoorbeeld op onze jaarlijkste Kerstshow en Eindvoorstelling.

Televisie

Wist je dat de dansers van Fresh erg vaak op TV zijn geweest? Holland's Got Talent, Superkids, Z@pp Live, Koffietijd etc. Bekijk ook onze video's op de website.

Topsport

Wist je dat onze breakdance tak Fresh Allstars een eigen topsportles heeft gesubsidieerd door Gemeente Weert? De dansers van Fresh Allstars dansen wereldwijd op de vetste events!

Onze docenten

Maak kennis met ons proffesioneel team

Raymon Truijen

Bigg boss & Breakdance docent

Raymon Truijen

Hilde Lambers

afro dance & dancehall

Hilde Lambers

Sophie

Streetdance, Modern en Kidsdance.

Sophie

Geschiedenis en Toekomst

Op naar het jubileum

In oktober 2012 startte Dansschool Fresh de eerste lessen in Valkenswaard. Vanaf januari 2014 opende Fresh de deuren op de hoofdlocatie in Weert. 
Na bijna 9 jaar blijft Fresh hun aanbod continue verbeteren. Zo wordt er geinvesteerd in topsport, in een professioneel en kundig docententeam en het brede aanbod. Op dit moment telt Fresh op de hoofdlocatie 4 dansstudio’s, met diverse andere locaties in de kerkdorpen en omliggende gemeenten, en versterkt www.freshworkshops.nl de positie in de kunst- en cultuursector. 
Op weg naar het jubileum, is Fresh nog lang niet klaar met de missie om zo veel mogelijk mensen aan het dansen/sporten te krijgen.

Op naar de volgende jaren. 
Bigger, Better, Stronger, FRESHER

 

Ambitie
100%
Professionaliteit
100%
Enthousiasme
100%
Familliegevoel
100%

Website by TWIST Marketing | Copyright © 2021

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Geverifieerd door MonsterInsights