lesaanbod

LESAANBOD

kIES DE STIJL DIE BIJ JE PAST

Bekijk ons gevarieerd lesaanbod. Voor beginners en gevorderden en van jong tot oud. Voor ieder wat wils.

Hiphop & Streetdance

Bij Fresh geven we Streetdance & hiphop lessen van beginners tot masterclass niveau! Hiphop met veel flow of leer streetdance op de tofste top 40 nummers.

Breakdance

Tijdens de breakdance lessen leer je staand dansen (toprocks), footworks, freezes, powermoves, expressie, creativiteit, originaliteit en nog veel meer.

Freerunning

Freerunning is jezelf op een acrobatische manier verplaatsen van punt A naar punt B. Denk aan het springen over muren en obstakels, het maken van salto’s en meer!

Modern Dance

Tijdens de moderne danslessen bij Fresh leer je op een unieke manier dansen. Moderne dans lijkt het meest op (klassiek) ballet.

Afrodance

Afrodance is een dansstijl met een mix van Afrikaanse beats en moderne popmuziek.
Join our fresh family

Meld je aan voor een proefles

Recreatief of prestatief, voor ieder wat wils! Bij dansschool Fresh zijn er danslessen voor kids vanaf 1,5 jaar. De lessen bij dansschool Fresh worden op een leuke manier aangeboden met het doel dat onze dansers een goede technische basis leren en ook kunnen ontspannen. Dansschool Fresh is een centrum voor sport en bewegen. Onze lessen zijn standaard op beginnersniveau. We streven ernaar iedereen les te kunnen geven. Leerlingen kunnen groeien tot een masterclass of een talententeam.

Gold membership

€49

Per maand

Blijf op de hoogte van het
laatste FRESH nieuws

Locaties & lesroosters

Copyright © 2021

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Geverifieerd door MonsterInsights