MINIMOVES

Peuterdans en Kleuterdans

Bij Dansschool Fresh kun je de allerleukste mini- en kidslessen volgen! Peuterdans en Kleuterdans op een professionele wijze, en vooral boordevol energie. 
Wij bieden al lessen aan voor mini’s vanaf 1.5 jaar. Samen met papa of mama of misschien met opa of oma kan er worden deelgenomen aan de Minimoves les op zaterdag van 10:00-11:00 uur.

Kom jij gezellig klimmen, klauteren én dansen?

MINIMOVES

Kinderdans BIJ FRESH

Bij Dansschool Fresh kun je doorstromen naar andere kids danslessen wanneer je 4 jaar bent. Het is mogelijk om minimoves les in de ochtend te volgen, stroom je door naar een kidsdance les, dan vindt die les plaats in de middag of op een door de weekse dag.

KLEDINGADVIES LES

BEKIJK DE MINIMOVES LES!

Gratis proefles

Bij Fresh kun je altijd een GRATIS proefles volgen bij een dansles naar keuze! Dit kost niets en je kunt proberen of deze dansstijl bij je past. Je kunt bij alle unieke lessen één gratis proefles volgen.

Probeer bijvoorbeeld eens moderne dans, hiphop, breakdance, streetdance of zelfs freerunning!

Vraag via het contactformulier alvast je gratis proefles aan!

Aanvullende informatie

Extra informatie

PEUTERDANS EN KLEUTERDANS

Optreden

Voor de kidslessen vanaf 4 jaar organiseert Dansschool Fresh een zomer en kerstvoorstelling. Eén keer in het jaar treden de allerkleinste dansers van Fresh (minimoves) op voor alle papa’s en mama’s.
De docenten zullen ervoor zorgen dat de kids tijdens de les goed worden voorbereid
op een show. Voor deze show worden er speciale dansjes gemaakt tijdens de les. In het verleden hebben we dansjes gemaakt op liedjes van films zoals Madagaskar, Pink Panther of High School Musical. Ook nummers van Bruno Mars of andere top 40 artiesten worden gebruikt. 

Kidslessen

24,50

Per maand

Blijf op de hoogte van het
laatste FRESH nieuws

Locaties & lesroosters

Copyright © 2021

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Geverifieerd door MonsterInsights