freerunning

Wat is freerunning?

Freerunning is jezelf op een acrobatische manier verplaatsen van punt
A naar punt B. Denk aan het springen over muren en obstakels, het
maken van salto’s en meer! De les freerunning is een les waarbij je veel trucs en flips leert. Je kunt de geleerde trucs buiten zelf uitvoeren, maar leert ze bij Fresh voornamelijk binnen, op een veilige manier.
Freerunning in Weert is de laatste jaren flink gegroeid! Het is een populaire sport die bij Fresh op verschillende niveaus wordt aangeboden.

KENMERKEN FREERUNNING WEERT

FREERUNNING IN WEERT - LES VOOR KIDS EN JEUGD

Bij Dansschool Fresh hebben we freerunning les voor kinderen en jeugd. Normaal gezien kunnen de lessen vanaf ongeveer 8 jaar worden gevolgd. In Nederweert hebben we een open les waarbij er meer wordt gekeken naar het niveau van de deelnemers. 
We bieden freerunning aan in Weert en Nederweert.

KLEDINGADVES FREERUNNING

Preview This Class

Gratis proefles

Bij Fresh kun je altijd een GRATIS proefles volgen bij een dansles naar keuze! Dit kost niets en je kunt proberen of deze dansstijl bij je past. Je kunt bij alle unieke lessen één gratis proefles volgen.

Probeer bijvoorbeeld eens moderne dans, hiphop, breakdance, streetdance of zelfs freerunning!  

Vraag via het contactformulier alvast je gratis proefles aan!

Aanvullende informatie

Blijf op de hoogte van het
laatste FRESH nieuws

Locaties & lesroosters

 Copyright © 2021

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Geverifieerd door MonsterInsights