hiphop & streetdance

HIPHOP BIJ FRESH

Bij Fresh wordt er hiphop gegeven van beginners tot masterclass niveau! Je kunt op alle niveaus de gaafste en meest unieke choreografieën leren. Bij Fresh hebben we topdocenten die zelf een hele unieke dansstijl hebben. We bieden twee soorten hiphop aan. Hiphop met veel flow, en de wat meer commerciëlere hiphop. We bieden lessen aan voor kinderen, jongeren én volwassenen. Talenten kunnen ook bij Fresh terecht! Er zijn maar liefst drie wedstrijdteams die begeleidt en gecoacht worden vanuit Fresh. Zij doen mee aan wedstrijden door heel Nederland.

KENMERKEN HIPHOP

STREETDANCE BIJ FRESH

Streetdance is de populairste dansstijl bij Fresh! Leer dansen op de leukste top 40 nummers! We bieden lessen voor kinderen, jeugd en volwassenen aan. Wil je ook optreden in Weert en omgeving? Ook dat kan bij Fresh geleerd worden! We hebben speciale showteams die ongeveer 10 keer per jaar optreden. Het verschil tussen streetdance en hiphop is de bewegingsintensiteit. Bij streetdance zijn de bewegingen softer, bij hiphop zijn ze wat rauwer. Kom dansen op de leukste liedjes van Katy Perry, Ariana Grande, of bijvoorbeeld Ed Sheeran.

KENMERKEN STREETDANCE

Preview This Class

Gratis proefles

Het belangrijkste bij Fresh is dat je naast leren ook plezier kunt maken! Dansen is goed voor je conditie, ritmegevoel en lenigheid! Maak nieuwe vrienden of vriendinnen en kom gezellig meedoen. Vraag nu een gratis proefles aan en ‘Join the Fresh Family’!

Aanvullende informatie

Get Started

WEDSTRIJD- OF SHOWTEAM

Heb jij een danstalent? Of wil je graag optredens doen in Weert en omgeving?
Dan kun je bij Fresh terecht voor de leukste teamtrainingen!
Alle teams dragen dezelfde naam bij Fresh namelijk ‘FRESH FAMILY’.
We hebben twee show- en wedstrijdteams, The Legacy (show- en wedstrijdteam, doelgroep 10+) The Ultimate (show- en wedstrijdteam, doelgroep 14+) en het showteam Fresh Family Kids (doelgroep 8+). Dit laatste team doet niet mee aan wedstrijden maar is hét gezicht van Dansschool Fresh. 

We streven er naar om aan vijf wedstrijden of shows per jaar mee te doen in heel Nederland. 

Deelname

Voor deelname aan de teams moet je auditie doen bij Dansschool Fresh. De audities zijn jaarlijks in het eind van het seizoen (juni of juli). Je hoeft hiervoor niets voor te bereiden. Je krijgt een choreografie aangeleerd.
Iedereen kan meedoen! De teamtrainingen vinden plaats op locatie Weert.

Gold membership

€49

Per maand

Blijf op de hoogte van het
laatste FRESH nieuws

Locaties & lesroosters

Copyright © 2021

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Geverifieerd door MonsterInsights