Eindshow TWISTED 21

TWISTED 2021

Dansschool Fresh sluit het dansseizoen op een TWISTED manier af!

 

Door alle corona maatregelen kan Dansschool Fresh dit jaar voor de tweede keer op rij geen eindvoorstelling in het Munttheater organiseren.
Dit is uiteraard een grote domper voor alle leden en docenten die het afgelopen jaar ontzettend hard hebben gewerkt aan hun dansskills! Om het dansseizoen toch op een fijne manier af te sluiten, heeft Fresh een online eindshow genaamd ‘TWISTED 21’ geproduceerd. Deze eindshow is vanaf zondag 18 juli om 15.00 uur te bekijken via een speciale link op Vimeo.


Eindshow
’TWISTED 21’ bestaat uit 2 verschillende video’s die per show maar liefst 70 minuten aan dansspektakel laat zien op de allertofste locaties zoals de Weerterbergen, Het Blauwe Meertje, de Brandweer van Weert, De Ijzeren Man, het centrum van Weert etc. De show is zeer divers en laat de meest uiteenlopende dansstijlen zien. Van HipHop tot Streetdance, Kidsdance, Breakdance, freerunning, paaldansen, Modern, Afro, Minimoves en zelfs Kizomba.

 

Lockdown
Ondanks de zeer moeilijke periode hebben de docenten en leden van Fresh de afgelopen maanden niet stil gezeten. Tijdens de lockdown heeft Fresh lange tijd lessen verzorgd op diverse buitenlocaties waar de dansers en docenten hard hebben gewerkt aan het bedenken en maken van toffe dansshows. Ze kunnen dan ook niet wachten om deze shows aan zoveel mogelijk mensen te laten zien.

Kan jij ook niet wachten om de online eindshow ‘TWISTED 21’ te zien? Check dan zondag 18 juli 2021 de social media kanalen van Dansschool Fresh (Facebook en Instagram). De eerste show staat om 15.00 uur online en is voor iedereen te bekijken.

Video afspelen

Website by TWIST Marketing | Copyright © 2021

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Geverifieerd door MonsterInsights