privelessen

PRIVÉLES BREAKDANCE

Wil jij de beste B-BOY of B-GIRL worden? Of wil jij jezelf verbeteren in het breakdancen? Neem dan privéles bij Fresh bij een van je favourite docenten. Dit kan een keer maar ook een aantal lessen achter elkaar. Er is van alles mogelijk. Samen met de docent bepaal je de inhoud van de lessen. Wil jij beter worden in runs, footwork, powermoves of iets anders? Volg privéles bij leden van de Fresh Allstars of andere goede docenten. Wij kijken graag samen met je naar je wensen en doelen. De kosten van breakdance privélessen verschillen per docent. Deze lessen kunnen ook eenmalig worden afgenomen, al wordt geadviseerd om het een langere tijd te volgen. Zo kun je echt stappen maken en beter worden in de dansstijl.

PRIVÉLES HIPHOP/STREETDANCE

Wil jij privéles van de beste hiphopdocenten of van je eigen coach? Bij Fresh kun je hiphop of streetdance privélessen volgen bij een docent naar keuze. We kijken samen met je naar de mogelijkheden, welke tijden voor jou uitkomen en de docent. Privélessen kun je volgen om bijvoorbeeld beter te worden als solist op wedstrijden, of om bepaalde technieken beter onder de knie te krijgen. We hebben speciale privélespakketten bij deze dansstijlen waarbij de docent de choreografie voor je bedenkt en een mix voor je maakt. Deze lessen zijn ook te volgen voor duo’s of trios. Kosten zijn op aanvraag.

PRIVÉLES FREERUNNING

Wil jij de beste salto’s, trucs, kick of flips leren? Dan kun je privélessen freerunning afnemen op onze hoofdlocatie. Je kunt les krijgen van de beste freerunners die ook tricking ervaring hebben. Je kunt zelf kiezen of je bijvoorbeeld beter wilt worden in Vaults, frontflip, PK rolls of andere onderdelen. Ben je een beginner en wil je het leren? Dat kan ook! Je kunt de privélessen zelfs als kado geven aan iemand anders. We hebben bij Fresh een waardebon mogelijkheid van drie privélessen. Hier zit een korting op en is leuk om te geven! We hebben ook twee kinderfeestjes freerunning. Benieuwd naar die mogelijkheden? Kijk dan eens op onze workshoppagina www.freshworkshops.nl
Preview This Class

Gratis proefles

Het belangrijkste bij Fresh is dat je naast leren ook plezier kunt maken! Dansen is goed voor je conditie, ritmegevoel en lenigheid! Maak nieuwe vrienden of vriendinnen en kom gezellig meedoen. Vraag nu een gratis proefles aan en ‘Join the Fresh Family’!
Get Started

PRIVÉLES DJ

Wil jij de beste DJ worden? Volg dan een of meerdere DJ-privélessen! Tijdens de lessen leer je technieken als mixen, loopen, scratchen etc. Heb jij al ervaring? Dan kijken we graag met je naar wat je nog meer kunt leren. De DJ-privélessen kunnen bij Fresh plaatsvinden of bij je thuis. Heb je een eigen DJ-set? Dan geven we je graag les op je eigen set. Zo niet, geen probleem, bij Fresh is er een DJ-set aanwezig. DJ-lessen zijn steeds populairder aan het worden onder de kinderen en jeugd. Het is een leuke hobby die je in je vrije tijd veel kunt beoefenen. Wordt jij de nieuwe Martin Garrix of David Guetta? We leren het je graag

ANDERE PRIVÉLESSEN

Het is ook mogelijk om privélessen te volgen in een dansstijl naar keuze! Volg bijvoorbeeld lessen salsa, kizomba, paaldansen of moderne dans. Alle lessen die te volgen zijn bij Dansschool Fresh bieden we ook aan als privélessen. Je kunt het inplannen op een moment dat het jou uitkomt! Bij Fresh kun je in de avond of in het weekend privélessen volgen. Buiten ons aanbod bieden we ook lessen in burlesque, capoeira, feminin, housedance, musicaldans en jazz aan. Wil je hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op, we adviseren je graag in alle mogelijkheden! Volg de lessen alleen, met z’n tweeën of met een groep. Bij Fresh zijn er genoeg mogelijkheden. Kijk eens op www.freshworkshops.nl.

Blijf op de hoogte van het
laatste FRESH nieuws

Website by TWIST Marketing | Copyright © 2021

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Geverifieerd door MonsterInsights