privelessen

PRIVÉLES BREAKDANCE

Wil jij de beste B-BOY of B-GIRL worden? Of wil jij jezelf verbeteren in het breakdancen? Neem dan privéles bij Fresh bij een van je favourite docenten. Dit kan een keer maar ook een aantal lessen achter elkaar. Er is van alles mogelijk. Samen met de docent bepaal je de inhoud van de lessen. Wil jij beter worden in runs, footwork, powermoves of iets anders? Volg privéles bij leden van de Fresh Allstars of andere goede docenten. Wij kijken graag samen met je naar je wensen en doelen. De kosten van breakdance privélessen verschillen per docent. Deze lessen kunnen ook eenmalig worden afgenomen, al wordt geadviseerd om het een langere tijd te volgen. Zo kun je echt stappen maken en beter worden in de dansstijl.

PRIVÉLES HIPHOP/STREETDANCE

Wil jij privéles van de beste hiphopdocenten of van je eigen coach? Bij Fresh kun je hiphop of streetdance privélessen volgen bij een docent naar keuze. We kijken samen met je naar de mogelijkheden, welke tijden voor jou uitkomen en de docent. Privélessen kun je volgen om bijvoorbeeld beter te worden als solist op wedstrijden, of om bepaalde technieken beter onder de knie te krijgen. We hebben speciale privélespakketten bij deze dansstijlen waarbij de docent de choreografie voor je bedenkt en een mix voor je maakt. Deze lessen zijn ook te volgen voor duo’s of trios. Kosten zijn op aanvraag.
Preview This Class

Gratis proefles

Het belangrijkste bij Fresh is dat je naast leren ook plezier kunt maken! Dansen is goed voor je conditie, ritmegevoel en lenigheid! Maak nieuwe vrienden of vriendinnen en kom gezellig meedoen. Vraag nu een gratis proefles aan en ‘Join the Fresh Family’!

Blijf op de hoogte van het
laatste FRESH nieuws

Locaties & lesroosters

Copyright © 2021

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Geverifieerd door MonsterInsights