0642880820 (woensdagen - 0638001782) info@dansschoolfresh.com

Penning van Verdiensten Weert
De Penning van Verdiensten is een erkenning die in zeer uitzonderlijke gevallen wordt toegekend door het College van Burgemeester en Wethouders. Wanneer een organisatie voor langere tijd een culturele waarde, een sterke maatschappelijke en positieve invloed heeft op de stad Weert, kan een organisatie in aanmerking komen. Normaal wordt de prijs uitgereikt na een minimale inzet van 10-15 jaar.

Dat Dansschool Fresh al na 3 jaar bezig te zijn in Weert een onderscheiding van dit formaat in ontvangst mag nemen was voor ons niet alleen een grote verassing maar ook een super grote eer.
Een bekroning van al het harde werk en volledige inzet van onze docenten, dansers en ouders!

Mediabericht van Weert de Gekste
Uit handen van burgemeester Jos Heijmans ontving Dansschool Fresh, op vrijdag 6 januari 2017 de Penning van Verdiensten van de gemeente Weert. Namens de dansschool nam trainer Raymon Truijen de Penning in ontvangst. Het college van burgemeester en wethouders besloot deze penning toe te kennen als blijk van zeer grote waardering en erkentelijkheid.

De Fresh Allstars, onder leiding van Raymon Truijen, waren te zien in de finale van de talentenjacht Holland’s Got Talent. Daarna zaten de jonge b-boys niet stil. De Fresh Allstars wonnen ook het eerste wereldkampioenschap breakdance voor kids in Essen in Duitsland. Ze dansten ook voor goede doelen zoals de Weerter stichting “Kans op toekomst” en voor hulp aan kinderen in Afrika.

Ook individueel behalen de dansers van Dansschool Fresh diverse prijzen, doen ze mee aan toonaangevende wedstrijden en figureren ze in videoclips. Dansschool Fresh levert door haar succesvolle prestaties een belangrijke bijdrage aan de promotie van Weert. Zowel nationaal als internationaal is er veel (media)aandacht voor de dansers.

De school staat garant voor een zinvolle en gezonde ontspanning voor de jeugd. Daarbij geeft zij haar sociaal-maatschappelijke rol een brede invulling.

Penning van Verdiensten Dansschool Fresh Raymon Truijen

 

img_1045 img_1053 Penning van Verdiensten Dansschool Fresh Raymon Truijen Penning van Verdiensten Dansschool Fresh Raymon Truijen img_1072 Penning van Verdiensten Dansschool Fresh Raymon Truijen Penning van Verdiensten Dansschool Fresh Raymon Truijen