0681107975 (op woensdag 0638001782) info@dansschoolfresh.com

Samenwerking Fysiopraktijk Fysio-Active
Met de afdelingen sport- en kinderfysiotherapie en inmiddels ook kennis in de verschillende dansdisciplines binnen Fresh, past Fysio-Active in ons plaatje van een goed en gezond sportklimaat.
Door de samenwerking is er geen afstand tussen de sportvereniging en fysiotherapeut en kunnen blessures goed worden begeleid en gemonitord.De talententeams van Fresh, waaronder de Fresh Allstars, worden 2 keer per jaar gescreend.
Tijdens deze nul-meting komen dansers er achter waar hun sterke en zwakke punten liggen en waar ze meer op zullen moeten trainen.
Meer informatie is te vinden op www.fysio-active.com

Samenwerking Silvia’s Dance School in Roermond
In Roermond worden onze eigen breakdance lessen gegeven in samenwerking met Silvia’s Dance School. Silvia’s Dance School is als dansschool een groot begrip in Roermond en een professionele partner waar we graag mee samen werken.
We geven de breakdance lessen in dezelfde zaal als ‘Silvia’s’ en versterken hiermee elkaars aanbod. We sluiten als Fresh aan bij de open dagen en eindvoorstellingen van Silvia’s Dance School.
HipHop, Boogie Dance, Jazz, Modern en nog veel meer. Meer info op www.silviasdanceschool.nl

 

Sport- en danslessen in Eindhoven
De stichting ‘Vrije School Brabant’ huurt docenten van Fresh in voor het geven van Sportlessen bij hun na-schoolse sportlessen.
De dans- en sportlessen die Fresh wekelijks geeft op de locatie in Eindhoven zorgen voor een gezonde en leuke leeromgeving.

Breakdance lessen in Maaseik
Dansschool Be Urban in Maaseik huurt docenten van Dansschool Fresh in voor het geven van wekelijkse breakdance lessen.
Informatie over deze lessen kunt u vinden op de website www.beurban.be