paaldansen Weert

Paaldansen in Weert

Bij Dansschool Fresh in Weert kun je leren paaldansen van verschillende topdocenten. Zij beoefenen zelf ook al jaren de sport en kunnen je alle tips and tricks leren. Bij ons kun je op meerdere dagen les volgen en zelfs vrij trainen op aanvraag. In onze studio hebben wij vijf danspalen en een draaiende / spinningpole. Met de draaiende danspaal kun je de oefeningen moeilijker maken en op een
andere manier uitvoeren. Er zijn lessen voor beginners en gevorderden.

KENMERKEN PAALDANSEN

PAALDANSEN BIJ FRESH

Heb je nog nooit paaldansen beoefend? Geen probleem! Bij Fresh kun je lessen volgen als beginner maar ook als gevorderden. Als beginner leer je de leukste basisbeginselen van het paaldansen. Tijdens de lessen wordt er gezamenlijk geoefend maar ook individueel. Hier kunnen zowel beginners als gevorderden hun eigen oefeningen uitzoeken en leren. Er is veel tijd voor het individu! De docenten kunnen je persoonlijk begeleiden om je eigen leerdoelen te bereiken. Kom paaldansen op jóu manier!

KLEDINGVOORSCHRIFTEN PAALDANSEN

Bekijk hier een aantal skills van ons paaldansers!

Gratis proefles

Bij Fresh kun je altijd een GRATIS proefles volgen bij een les naar jouw keuze! Deze kost niets en je kunt proberen of paaldansen bij je past. Iedereen mag natuurlijk altijd de les komen volgen met een vriendin/zus/moeder/tante etc. Bij Fresh in Weert hebben we ook andere lessen voor volwassenen. Naast paaldansen hebben we hiphop, streetdance, en moderne dans. Ook hier zou je een keer kunnen proberen. Vraag via het contactformulier alvast jóu gratis proefles aan!

Aanvullende informatie

Blijf op de hoogte van het
laatste FRESH nieuws

Website by TWIST Marketing | Copyright © 2021

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.