0642880820 (op woensdag 0638001782) info@dansschoolfresh.com

Paaldansen

 

Paaldansen heeft allang niet meer het imago wat het vroeger had. Tegenwoordig is het super goed voor je spieren en wordt het als echte sport gezien. Een perfecte manier om je lichaam fit te krijgen en te houden.

Bij Fresh kun je meerdere keren in de week in Weert paaldansen. Wij geven momenteel les op maandag, woensdag en donderdag. Verder is het altijd mogelijk (op verzoek) vrij te trainen op zaterdag mits de zaal vrij is. Genoeg mogelijkheden om jezelf goed te ontwikkelen in het paaldansen.

Buiten het feit dat paaldansen een enorm leuke sport is, is het ook erg goed voor je lichaam! Conditie, kracht, lenigheid, coördinatie, zelfvertrouwen etc. worden allemaal in de lessen getraind die worden gegeven door Ilona Froggett, Virgil Nagel en Miranda Wijnen. Zonder spierpijn ga je niet snel naar huis. Maar dat is het waard!

De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Naast regulier paaldansen geven wij ook technisch paaldansen. Gericht op het goed uitvoeren van bepaalde technieken, trucs en het gebruik van de spieren.
Op zaterdag bieden we ook een stretchles aan, zeker geschikt (en een aanrader) voor paaldansers.

Bij Fresh blijven we onze lessen ontwikkelen. Naast gewone palen hebben we een draaiende paal. Dit geeft meer uitdaging aan het maken en vasthouden van bepaalde houdingen.

De lessen zijn geschikt voor jong en oud. Het is ook geschikt voor vriendinnen, moeders en dochters en mannen. Tijdens de lessen wordt er veel persoonlijke aandacht gegeven. Ieder lichaam is anders en persoonlijk vordering is gewaarborgd.

Op zaterdag is er de mogelijkheid (vanaf 12:00 uur) om naast de reguliere lessen vrij te trainen. Mits er kinderfeestjes zijn en de zaal bezet is. Met een bronze abonnement kun je een losse strippenkaart kopen voor €11,- voor 4 keer vrij te trainen. Bij een gold en silver abonnement mag je gratis vrij trainen op zaterdag.

Mocht je niet zeker weten of paaldansen iets voor jou is kun je altijd aan gratis proefles komen volgen. Meld je van tevoren even aan en kom meedoen!

Gratis proefles volgen? Vul het onderstaande formulier in en we helpen je graag verder!

Bij welke les(sen) zou je graag een gratis proefles volgen?

9 + 6 =

De beste danslessen voor elke leeftijd

Breakdance, Streetdance, Hiphop, Modern, Afro/dancehall, Dancehall/hiphop, Freerunning, Minilessen, Kidsdance,
paaldansen, tricking en meer! Lessen vanaf 1 jaar. Ook voor volwassenen!
Dansschool Fresh ; Het centrum voor sport & bewegen