0681107975 (op woensdag 0638001782) info@dansschoolfresh.com

Informatie wedstrijd- en showteams Fresh

 

FRESH ALLSTARS
Voor de Fresh Allstars kunnen leerlingen geselecteerd worden vanaf 5 jaar.
De teams zijn Fresh Allstars Mini’s (5-8 jaar), Fresh Allstars Juniors & Kids (9-12 jaar), Fresh Allstars (12-16 jaar). De laatste groep is bekend met tv-optredens.
Raymon Truijen is de docent voor de breakdance wedstrijdteams, van oorsprong zelf ook B-Boy.
Voor dit team is een gold abonnement vereist.

WEDSTRIJDTEAM HIPHOP ‘THE MONSTERS’
Het ‘kleinste’ hiphopwedstrijdteam van Fresh zijn ‘The Monsters’. Deze dames dansen onder begeleiding van Djordy Vogel.
Voor dit team moet je auditie doen. Een aantal keer per jaar treden de dames ook op in Weert. Ze doen mee aan danswedstrijden in Nederland en België. Een team met dames vol pit! Voor dit team is een silver abonnement vereist.


FRESH 4 U (B)
Dit is het showteam Streetdance binnen Dansschool Fresh. De meiden die hierin dansen zijn allemaal tussen de 8-14 jaar. Het team treedt veel op in regio Weert/Nederweert. Ieder seizoen zij zij van de partij op bijvoorbeeld Cultureel Lint, open dagen van scholen, Bantopa Party en diploma-uitreikingen. Het team wordt een keer per week getraind door coach en trainster Sophie Mattens. In dit team zitten alle jonge meiden met echt danstalent. Voor dit team is een silver abonnement vereist. In het ‘b’ team zitten meiden die iets meer de tijd nodig hebben voor een choreo, ze kunnen uiteindelijk doorstromen naar team ‘a’.

FRESH 4 U (A)
Dit is het showteam Streetdance binnen Dansschool Fresh. De meiden die hierin dansen zijn allemaal tussen de 8-14 jaar. Het team treedt veel op in regio Weert/Nederweert. Ieder seizoen zij zij van de partij op bijvoorbeeld Cultureel Lint, open dagen van scholen, Bantopa Party en diploma-uitreikingen. Het team wordt een keer per week getraind door coach en trainster Sophie Mattens. In dit team zitten alle jonge meiden met echt danstalent. Voor dit team is een gold abonnement vereist.

THE REBELS
The Rebels is een wedstrijd- en showteam van Dansschool Fresh. The Rebels is een team voor meiden tussen de 10-17 jaar. De groep is een hiphopteam met Djordy Vogel als coach en trainer. Meiden die talent hebben kunnen na Fresh 4 U doorstromen in dit team of vanuit de audities in dit team komen. Een team met veel potentie! Hiphop met een commerciële inslag. De meiden gaan ongeveer 5 keer per jaar op wedstrijd (Nationaal). Voor dit team is een gold abonnement vereist.

SYNERGY
Dit is het hoogste wedstrijdteam Hiphop binnen Dansschool Fresh. De meiden die hierin dansen zijn allemaal tussen de 12-18 jaar. Het team doet ongeveer 5 keer per jaar mee aan een nationale danswedstrijd. De meiden worden twee keer per week getraind door coach en trainer Djordy Vogel. Veel meiden uit dit team ambiëren ook een dansopleiding te gaan doen. Een veelzijdig team met veel pit!
Voor dit team is een gold abonnement vereist.

Auditie
Voor de hiphop/streetdance teams kunnen leerlingen een keer per seizoen auditie doen.
De audities worden gepland rond oktober/november.

Jongens/meiden die nog geen lid zijn van de dansschool kunnen ook meedoen aan de audities. Leerlingen kunnen ook gescout worden in de lessen voor het wedstrijdteam. Ze worden dan persoonlijk uitgenodigd om deel te nemen aan de audities.
De show- en wedstrijdteams hebben ook een management. Het management voor breakdance wordt gevoerd door Raymon Truijen en betrokken ouders. Het management voor streetdance en hiphop wordt gevoerd door Romy Peskens en Sophie Mattens, betrokken ouders en de betreffende docenten. Ouders kunnen zich altijd aanmelden om deel te nemen aan een managementteam.

Ben je nog geen lid van de Dansschool en wil je wel graag bij een wedstrijd- of showteam?
Dat kan! Neem dan contact op met kantoor.