0642880820 (woensdagen - 0638001782) info@dansschoolfresh.com

De hoofdlocatie van Dansschool Fresh bevindt zich binnen Perron 8 op de Parallelweg. Inmiddels heeft de succesvolle dansschool een nieuwe studio geopend. Deze studio bevindt zich aan de achterkant van het huidige pand in het bedrijfsverzamelcomplex ‘de Verbinderij’ (het voormalige kantoor van Roto Smeets).

Waar het ooit begonnen is met een aantal breakdancelessen is Dansschool Fresh de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste dansschool in de omgeving. Met momenteel 16 verschillende dansstijlen hebben telt Fresh inmiddels bijna 700 leden die wekelijks komen dansen en sporten. Met de komst van de nieuwe studio is er de komende tijd ruimte om allerlei nieuwe lessen te ontwikkelen.

De afgelopen tijd is gebleken dat de danslessen in Weert steeds drukker bezocht werden en studio’s steeds voller bezet waren. Om kwaliteit te blijven waarborgen en door te blijven groeien is Fresh gaan kijken naar een nieuwe studio. In het huidige Perron 8 waar was er helaas geen plaats meer om een nieuwe studio te bouwen. De Verbinderij was vanwege de korte afstand een perfecte oplossing.

De Verbinderij heeft hetzelfde karakter als het pand waar ze nu in zitten; meerdere ondernemers samen in 1 gebouw. In tegenstelling tot de Urban uitstraling van de hoofdlocatie binnen Perron8 heeft de nieuwe dansstudio een toch wat zakelijkere ambiance. De nieuwe Fresh dansstudio bevindt zich, samen met alle andere ondernemers van de Verbinderij op de tweede verdieping.

De nieuwe studio werd op de open dag van Fresh geopend door wethouder sport Tessa Geelen. Daarna heeft Fresh per direct een groot aantal lessen verplaatst naar de nieuwe studio en wordt er nu al met veel plezier gedanst. Met de nieuwe locatie hoopt Fresh meer danslessen te kunnen faciliteiten, een breder lesaanbod te creëren, meer in te gaan zetten op topsport, maar ook zeker nieuwe samenwerkingen te starten met andere ondernemers.