0681107975 (op woensdag 0638001782) info@dansschoolfresh.com

Prive Lessen

Bij Dansschool Fresh is het ook mogelijk om privélessen te volgen. Perfect als bijvoorbeeld een verjaardagscadeau of als je gewoon je niveau wilt opkrikken.

t

Wat is het?

Hierbij krik je in een paar uur je niveau omhoog d.m.v. een 1-op-1 begeleiding. Denk hierbij aan een breakdance, hiphop,streetdance of zelfs paaldansles. Naar keuze!

Wat kost het?

Een privéles bij Fresh kost €45,- per uur. We hebben een speciaal privelessen pakket met 3 lessen van een uur voor €125,- (korting). Prijzen zijn ex btw.

Op welke locatie?

Je kunt overal prive les volgen mits de docent daar beschikbaar is. De meeste ruimte is er in Weert, daar hebben we een aparte dansstudio voor dit soort lessen.

Niveau?

Professionaliteit en betrokkenheid zijn onze kernwaarden. Alle docenten die prive les geven zijn hier uitermate voor geschikt. De inhoud wordt aangepast aan jou niveau. Van beginners tot masterclass.

Z

Yes dit wil ik!

We kijken graag sámen met jou wat er voor jou mogelijk is! Vul het onderstaande formulier in en vraag vrijblijvend de mogelijkheden aan. Ook mogelijk voor een huwelijk (openingsdans etc.)

Graag contact over het opnemen van privélessen? Vul het onderstaande formulier in!

4 + 10 =