0681107975 (op woensdag 0638001782) info@dansschoolfresh.com

Kids Lessen

Bij Fresh geven we een groot aantal kidslessen. Er kunnen al lessen worden gevolgd vanaf 1.5 jaar! De kidslessen bij Fresh zijn tot 8 jaar. Daarna kan er doorgestroomd worden naar reguliere lessen 8+.
 
De kidslessen die momenteel gegeven worden zijn:

  • Minimoves / Peutergym
  • Babybreak
  • Minidance
  • Kidsdance
  • Disneydance

 
Minimoves / Peutergym
De minimoves is een les voor kids van 1.5 tot 4 jaar. Het is een speelse les van een uur voor de allerkleinste. De les bevat dansspelletjes, dansjes, klimmen en klauteren en er is een korte pauze voor het drinken van een glaasje ranja. Op leuke wijze maakt het kind kennis met muziek, dans en beweging. De les is een ouder-kind les, het is de bedoeling dat een volwassenen meedoet met het kind. De minimoves wordt alleen in Weert gegeven op maandag en vrijdag.
 
 
Babybreak
Breakdance voor de allerkleinste van 2-4 jaar. De les wordt elke dinsdagochtend gegeven door niemand minder dan Raymon.
De kids leren pasjes/dansjes/trucjes en klimmen en klauteren. De les duurt een half uurtje. Kids leren kleine B-BOYS te worden en kunnen daarna doorstromen in de reguliere 4-7 jaar breakdanceles.
 
 
Disneydance
Houd je zoon/dochter van disneymuziek? Dan is deze dansles echt iets voor hem of haar! Deze les duurt een uur per week en is geschikt voor kids tussen de 3-6 jaar. De leukste dansjes worden geleerd op originele disneymuziek. Bijvoorbeeld muziek uit ‘The Lion King’, ‘Tarzan’, ‘Frozen’ etc. Voor alle prinsjes en prinsesjes!

De kidslessen worden op een verantwoordelijke manier aangeboden door docenten die allemaal affiniteit en ervaring hebben met kids(lessen). Professionaliteit staat bij ons voorop.
 
Minidance
De minidance is een half uurtje dansles voor kids tussen de 2 en 4 jaar. De kinderen leren dansen op kindermuziek en kids top 40. Er worden ook andere vaardigheden geleerd zoals ruimtebesef, herkennen van kleuren en links/rechts. Na deze les stromen de kinderen makkelijker door in de kidsdance. De lessen worden momenteel in Weert aangeboden.
 
 
Kidsdance
De kidsdance is de voorloper van onze streetdancelessen. Het is geschikt voor kinderen tussen 3-7 jaar. Kinderen kunnen vanuit de minidance doorstromen in deze les. Het wordt momenteel in Weert en Stramproy aangeboden. De les duurt een uur. Kinderen leren basispasjes in de dans zoals kickball change en pivot turn. Het bereidt ze voor om, mocht ze verder willen dansen, door te stromen in een specifieke les zoals streetdance of modern. Er worden dansspelletjes gedaan in bijvoorbeeld de opwarming.
 
 
Gemengde kidsgroep:
Sinds kort is er een nieuwe kidsgroep, geschikt voor jongens en meisjes
van 4-7 jaar. Tijdens de les wordt er gedanst op kinder top 40 en gewone
top 40 muziek. De leerlingen leren niet alleen een choreografie aan maar
spelenderwijs kleuren herkennen, werken aan hun coördinatie en ruimtebesef. Deze les heeft invloeden uit de hiphop (stoerdere dansles).
 
 
Iedereen kan ten alle tijde een gratis proefles komen volgen. Graag even aangeven via de mail zodat we onze docenten op de hoogte kunnen houden! Check het rooster bij jou in de buurt voor geschikte lessen.

De beste danslessen voor elke leeftijd

Breakdance, Streetdance, Hiphop, Modern, African/Dancehall, Dancehall/hiphop, Freeunning, Minilessen, Kidsdance,
paaldansen, dance & shape, tricking en meer! Lessen vanaf 1 jaar. Ook voor volwassenen!
Dansschool Fresh ; Het centrum voor sport & bewegen