0681107975 (op woensdag 0638001782) info@dansschoolfresh.com

African- Dancehall

Bij Dansschool Fresh worden ook lessen gegeven vol energie en power! Een goed voorbeeld hiervan zijn de african-dancehall lessen. We bieden deze les aan als een van de weinige in de omgeving. Ook voor kids!

De african-dancehall lessen zijn gemengde lessen waar twee dansstijlen, die elkaar complimenteren, worden gegeven. De lesinhoud wisselt af tussen echte Afrikaanse beats en hippe dancehall nummers.

Een mix maken tussen african en dancehall is zeer populair tegenwoordig. Je ziet het terug bij diverse artiesten zoals bijvoorbeeld Rihanna.

Bij African wordt er nadruk gelegd op grote bewegingen, met het hele lichaam dansen en bewegingen die kenmerkend zijn voor de Afrikaanse cultuur.

Dancehall komt oorspronkelijk uit Jamaica en heeft invloeden uit de reggae muziek. Het komt tegenwoordig ook veel terug in de R&B. Er wordt vooral vanuit de heupen gedanst.

Voor de lessen African- Dancehall heb je geen ervaring nodig. Bij Dansschool Fresh gaan we standaard uit van een beginnersniveau. De inhoud wordt aangepast aan de deelnemers.

We geven les in Weert op donderdag van 17:00-18:00 uur voor leden tot 16 jaar. Daarna is er les van 18:00-19:00 uur voor leden van 16+. De les is zeer geschikt voor meiden en dames maar heren zijn natuurlijk ook welkom. Docente Stephanie.

We hebben ook african dance voor kids! Op maandag en donderdag van 17:00-18:00 uur kun je de leukste dansjes leren, voor kids t/m 12 jaar. Docente Roos.

Naast african/dancehall hebben we ook een masterclass dancehall/hiphop van Djordy. Deze wordt op de vrijdagavond gegeven in Weert.
De masterclass is voor alle leeftijden. Het tijdstip is van 20:00-21:00 uur.

Wil je ook meedoen in een energieke dansles? Kijk dan voor een gratis proefles bij een locatie bij jou in de buurt.

Gratis proefles volgen? Vul het onderstaande formulier in en we helpen je graag verder!

Bij welke les(sen) zou je graag een gratis proefles volgen?

14 + 7 =

De beste danslessen voor elke leeftijd

Breakdance, Streetdance, Hiphop, Modern, African/Dancehall, Dancehall/hiphop, Freeunning, Minilessen, Kidsdance,
paaldansen, Fresh Fit, tricking en meer! Lessen vanaf 1 jaar. Ook voor volwassenen!
Dansschool Fresh ; Het centrum voor sport & bewegen