0681107975 (op woensdag 0638001782) info@dansschoolfresh.com

Lesaanbod Dansschool Fresh

Weert, Nederweert, Stramproy, Budel, Roermond en Meijel
LesroostersInschrijven

Breakdance Lessen

Breakdancen kun je bij Fresh al vanaf 2 jaar. Fresh is de dansschool met de meeste breakdance lessen van Nederland! Gewoon voor de fun of het hoogste niveau ter wereld? Doe ook eens een proefles!

Hiphop & Streetdance

Hiphop en streetdance lessen zijn unieke lessen bij Fresh. Ze zijn letterlijk ‘on fire’. Bij hiphop zijn er advanced en masterclass lessen. Talent? Dan zijn er voor beide wedstrijd- en showteams.

Freerunning

Hier leer je de vetste tricks, moves en sprongen. De lessen worden aangeboden vanaf 8 jaar. Wij hebben zelfs les voor intermediate, gevorderden en een masterclass. Ook in Nederweert en Stramproy!

Minimoves

De allerkleinste (1.5-4 jaar)kunnen met papa/mama komen bewegen, dansen en klimmen/klauteren! Mogelijk op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag in Weert. Ouder-kindles.

Minidance

Minidance is een half uurtje dansen voor de allerkleinste. Het is voor kids tussen de 2 en 4 jaar. Ze leren dansen op kids top 40 muziek en kindermuziek. Dit is de eerste echte dansles!

Kidsdance

Kinderen van 3-8 jaar kunnen bij ons terecht voor een uurtje kidsdance. Dit is een voorloper van streetdance. Op hippe kindermuziek worden te gekke choreografieën gemaakt (top 40).

Babybreak

De babybreak voor kids van 2-4 jaar is er om de eerste stapjes naar de breakdancelessen te maken voor de allerkleinste! De les wordt elke dinsdagochtend gegeven door Raymon.

Modern

Binnen Fresh geven wij moderne danslessen voor jeugd vanaf 8 jaar. Wij hebben een beginners en een advanced groep tot 14 jaar. Op dinsdagavond is er modern voor volwassenen.

Afro Dance

Deze lessen worden aangeboden voor kids, meiden tot 14 jaar en 14+. De choreografieën zitten vol met zomerse en energieke moves. Zo train al je spieren.

Paaldansen

Dansschool Fresh geeft sinds februari 2015 paaldans lessen voor beginners en gevorderden in Weert. Daarnaast kun je bij ons terecht voor technisch paaldansen. Iedereen kan het leren!

Tricking

Naast freerunnen bieden we ook een Tricking les aan. Deze les is meer gericht op het leren van tricks en flips. Zeker ook goed voor breakers om dit te volgen! Er is geen freerun ervaring vereist.

Dancehall/hiphop

Op vrijdagavond hebben we in Weert een masterclass dancehall/hiphop voor alle leeftijden. In deze groep krijg je op hoger niveau choreo’s aangeleerd op een zomerse beat.

Fresh Fit

De leukste fitlessen bij Fresh! Speciaal voor volwassenen. Geen complete fitles, geen hele choreo’s leren. Gebaseerd op bewegingen uit Sh’bam. Dans jezelf fit!

Privéles

Bij Fresh kun je ook privélessen volgen in breakdance, streetdance, modern, freerunning of een andere dansstijl naar keuze. Leer 1-op-1 de beste technieken van de leukste docenten. Op een moment dat het voor jou mogelijk is!

Kizomba

ImYourKizombaTeacher geeft Kizomba lessen bij Fresh in Weert! Kom met of zonder partner op woensdag de leukste Kizomba lessen uitproberen! Lessen zijn 16+.

De beste danslessen voor elke leeftijd

Breakdance, Streetdance, Hiphop, Modern, Afro Dance, Dancehall/hiphop, Freeunning, Minilessen, Kidsdance,
paaldansen, Fresh Fit, tricking en meer! Lessen vanaf 1 jaar. Ook voor volwassenen!
Dansschool Fresh ; Het centrum voor sport & bewegen