0642880820 (woensdagen - 0638001782) info@dansschoolfresh.com

Onze kerstvoorstellingen 2019 waren een groot succes!
Bedankt aan alle dansers, docenten, bezoekers, docenten etc.
We zijn in 2020 terug met nieuwe kerstvoorstellingen.
———————————————————————————

Kerstvoorstellingen 21 december 2019

De kaartverkoop is afgelopen maandag 2 december gestart. Het is super snel gegaan. Allebei de shows zijn uitverkocht. Mocht je nog kaarten willen reserveren, mail dan naar: sophie@dansschoolfresh.com
Dan slaan we je gegevens op, op de wachtlijst.

SHOW 1: is UITVERKOCHT!
SHOW 2: is UITVERKOCHT!

Op zaterdag 21 december 2019 zal Dansschool Fresh 2 kerstvoorstellingen houden in De Zaal in Stramproy. Alle informatie over de voorstellingen kun je op deze pagina vinden.

Wil je al helemaal in de kerst stemming komen? Genieten van de leerlingen die hard hebben gewerkt voor deze voorstelling? Misschien wel met de Kerstman op de foto? Kom dan gezellig kijken naar onze kerstvoorstellingen!

Show 1: 13:30 uur
Show 2: 15:30 uur

Er zijn per voorstelling 340 stoelen beschikbaar. Kaartjes kunnen online worden gereserveerd vanaf 2 december 12:00 uur tot 7 december 00:00 uur. De link om te reserveren komt maandag 2 december online op alle social media kanalen. Zondag 8 december kun je de kaartjes ophalen bij Dansschool Fresh tussen: 11:00-13:00 uur. Kaartjes kosten in de voorverkoop €4,50. Kinderen tot 3 jaar hoeven geen kaartjes te kopen, deze kids zullen de gehele voorstelling op schoot blijven zitten, er is geen stoel gereserveerd voor deze kids.
Kom je je kaartjes 8 december niet ophalen, dan gaan ze weer in de vrije verkoop. De vrije verkoop is alleen nog aan de deur op zaterdag 21 december 2019. Daar geldt natuurlijk ook: OP=OP!

Kaartjes aan de deur zullen €5,50 kosten.

Belangrijk: mocht het zo zijn dat tijdens de voorverkoop al meer kaarten worden verkocht dan wij kunnen aanbieden, dan zullen die mensen die als eerste hebben gehandeld een kaartje ontvangen.
Dans je mee in deze show, ook dan hoef je geen kaartje te kopen!

  • Let op: leerlingen uit de Minimoves en Babybreak lessen mogen tijdens de voorstellingen ook op schoot. Wij roepen deze leerlingen naar het podium toe als zij aan de beurt zijn. Alle andere leerlingen blijven de gehele tijd backstage in de kleedkamer.Blauw gearceerde groepen dansen in show 1 & 2 

 

We willen alle leerlingen (los van de minimoves en babybreak lessen) vragen 45 minuten voor aanvang van de show in het theater te zijn. We willen het backstage zo rustig mogelijk laten verlopen, daarom willen we ouders vragen hun kinderen bij de backstage ingang gedag te zeggen. De kinderen worden daarna door de docenten naar hun kleedkamer gebracht. De backstage ingang is aan de Karel Doornmanstraat.

Aankomst tijden voor de leden
Show 1: 12:45 uur
Show 2: 14:45 uur

De zaaldeur zal 30 minuten voor aanvang van de show open gaan.

Adres gegevens backstage ingang De Zaal:
Karel Doornmanstraat

Adres gegevens hoofdingang De Zaal:
Mariastraat 1
6039 AW Stramproy