0681107975 (op woensdag 0638001782) info@dansschoolfresh.com

Kerstvoorstellingen 21 december 2019

Op zaterdag 21 december 2019 zal Dansschool Fresh 2 kerstvoorstellingen houden in De Zaal in Stramproy. Alle informatie over de voorstellingen kun je op deze pagina vinden.

Wil je al helemaal in de kerst stemming komen? Genieten van de leerlingen die hard hebben gewerkt voor deze voorstelling? Misschien wel met de Kerstman op de foto? Kom dan gezellig kijken naar onze kerstvoorstellingen!

Show 1: 13:30 uur
Show 2: 15:30 uur

Er zijn per voorstelling 340 stoelen beschikbaar. Kaartjes kunnen alleen aan de deur worden gekocht. Een kaartje kost €4,50 per persoon. Kinderen tot 3 jaar hoeven geen kaartjes te kopen, deze kids zullen de gehele voorstelling op schoot blijven zitten.
Dans je mee in deze show, ook dan hoef je geen kaartje te kopen!

  • Let op: leerlingen uit de Minimoves en Babybreak lessen mogen tijdens de voorstellingen ook op schoot. Wij roepen deze leerlingen naar het podium toe als zij aan de beurt zijn. Alle andere leerlingen blijven de gehele tijd backstage in de kleedkamer. 

    Blauw gearceerde groepen dansen in show 1 & 2.

     

 

We willen alle leerlingen (los van de minimoves en babybreak lessen) vragen 45 minuten voor aanvang van de show in het theater te zijn. We willen het backstage zo rustig mogelijk laten verlopen, daarom willen we ouders vragen hun kinderen bij de backstage ingang gedag te zeggen. De kinderen worden daarna door de docenten naar hun kleedkamer gebracht. De backstage ingang is aan de Karel Doornmanstraat.

Aankomst tijden voor de leden
Show 1: 12:45 uur
Show 3: 14:45 uur

De zaaldeur zal 30 minuten voor aanvang van de show open gaan. Vanaf dit moment kunnen er kaartjes worden gekocht en kun je direct een plekje in de zaal vinden.

Adres gegevens backstage ingang De Zaal:
Karel Doornmanstraat

Adres gegevens hoofdingang De Zaal:
Mariastraat 1
6039 AW Stramproy