0681107975 (op woensdag 0638001782) info@dansschoolfresh.com

Abonnementskosten

Informatie abonnementen:

 

  • Het MINIDANCE abonnement is voor de minidancelessen op zaterdag in Weert. Het geldt voor kinderen tussen de 2-4 jaar, die 1 keer per week dansen. De les duurt 30 minuten per week. Abonnementsprijs is exclusief eenmalig €10,- inschrijfkosten.

 

  • Het BABYBREAK abonnement is voor de babybreakles op dinsdag in Weert. Het geldt voor kinderen tussen de 2-4 jaar, die 1 keer per week dansen. De les duurt 30 minuten per week. Abonnementsprijs is exclusief eenmalig €10,- inschrijfkosten.

 

  • Het MINIMOVES abonnement is voor de minimoves op maandag en vrijdag in Weert. Het geldt voor kids tussen de 1.5-4 jaar die 1 keer per week dansen. De les duurt een uur per week. Abonnementsprijs is exclusief eenmalig €10,- inschrijfkosten.

 

  • Het KIDS abonnement is voor de kidslessen van 4-7 jaar bij alle vestigingen. Het geldt voor kids die 1 keer per week dansen. De lessen duren een uur per week. Abonnementsprijs is exclusief eenmalig €10,- inschrijfkosten.

 

  • Het BRONZE membership is voor leden (8+), bij alle vestigingen, die een keer in de week dansen/sporten. De lessen duren een uur per week. Abonnementsprijs is exclusief eenmalig €10,- inschrijfkosten.

 

  • Het SILVER membership is voor leden (8+), bij alle vestigingen, die twee keer in de week dansen/sporten. De lessen duren elk een uur per week, in totaal dus 2 uur dansen/sporten. Abonnementsprijs is exclusief eenmalig €10,- inschrijfkosten.

 

  • Het GOLD membership is voor leden (8+), bij alle vestigingen, die drie keer of meer in de week dansen/sporten. De lessen duren elk een uur per week, totaal dus >3 uur dansen/sporten. Het is ook het abonnement wat verplicht is bij deelname aan een wedstrijd- of showteam van Fresh. Abonnementsprijs is exclusief eenmalig €10,- inschrijfkosten.

 

  • Wil je niet vastzitten aan maandelijkse kosten of kun je bijvoorbeeld maar 2 keer in de maand dansen? Geen probleem! Met een STRIPPENKAART zit je nergens aan vast en doe je 4 keer mee in de les wanneer je wilt. Abonnementsprijs is exclusief eenmalig €10,- inschrijfkosten. Deze worden evengoed eenmalig verhaald. Ook het invullen van het inschrijfformulier is noodzakelijk. Dit kan via de website of in de les.

 

  • Neem je je broertje of zusje mee en die schrijft zich in? Dan krijg je KORTING! Check deze pagina voor meer info over gezinskorting. Klik hier voor info!