0642880820 (woensdagen - 0638001782) info@dansschoolfresh.com

Abonnementskosten

 

Informatie abonnementen:

 

  • Het MINIDANCE abonnement is voor de minidancelessen op zaterdag in Weert. Het geldt voor kinderen tussen de 2-4 jaar, die 1 keer per week dansen. De les duurt 30 minuten per week. Abonnementsprijs is exclusief eenmalig €10,- inschrijfkosten.

 

  • Het MINIMOVES abonnement is voor de minimoves op woensdag en vrijdag in Weert. Het geldt voor kids tussen de 1.5-4 jaar die 1 keer per week dansen. De les duurt een uur per week. Abonnementsprijs is exclusief eenmalig €10,- inschrijfkosten.

 

  • Het KIDS abonnement is voor de kidslessen van 4-7 jaar bij alle vestigingen. Het geldt voor kids die 1 keer per week dansen. De lessen duren een uur per week. Abonnementsprijs is exclusief eenmalig €10,- inschrijfkosten.

 

  • Het BRONZE membership is voor leden (8+), bij alle vestigingen, die een keer in de week dansen/sporten. De lessen duren een uur per week. Abonnementsprijs is exclusief eenmalig €10,- inschrijfkosten.

 

  • Het SILVER membership is voor leden (8+), bij alle vestigingen, die twee keer in de week dansen/sporten. De lessen duren elk een uur per week, in totaal dus 2 uur dansen/sporten. Abonnementsprijs is exclusief eenmalig €10,- inschrijfkosten.

 

  • Het GOLD membership is voor leden (8+), bij alle vestigingen, die drie keer of meer in de week dansen/sporten. De lessen duren elk een uur per week, totaal dus >3 uur dansen/sporten. Het is ook het abonnement wat verplicht is bij deelname aan een wedstrijd- of showteam van Fresh. Abonnementsprijs is exclusief eenmalig €10,- inschrijfkosten.

 

  • Wil je niet vastzitten aan maandelijkse kosten of kun je bijvoorbeeld maar 2 keer in de maand dansen? Geen probleem! Met een STRIPPENKAART zit je nergens aan vast en doe je 10 keer mee in de les wanneer je wilt. Abonnementsprijs is exclusief eenmalig €10,- inschrijfkosten. Deze worden evengoed eenmalig verhaald. Ook het invullen van het inschrijfformulier is noodzakelijk. Dit kan via de website of in de les.

 

  • Neem je je broertje of zusje mee en die schrijft zich in? Dan krijg je KORTING! Check deze pagina voor meer info over gezinskorting. Klik hier voor info!