0642880820 (woensdagen - 0638001782) info@dansschoolfresh.com

Hiphop en Streetdance

 

Bij Dansschool Fresh worden er verschillende streetdance en hiphop lessen aangeboden vanaf 6 jaar. De lessen worden aangeboden in Weert, Stramproy en Nederweert. Het wordt aangeboden in verschillende niveau’s zodat iedereen de mogelijkheid heeft om door te groeien of lekker op zijn eigen tempo te dansen.

Streetdance
In weert zijn er verschillende streetdance lessen te volgen. De lessen worden gegeven door professionele docenten. Alle docenten hebben een of meerdere dansachtergronden. Iedere groep heeft zijn eigen karakter en eigen docent. Iedere docent maakt zijn eigen choreografieën, wat elke les uniek maakt. De lesdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Er zijn lessen voor kids van 7-9 jaar, 8-11 jaar, 12+ en volwassenen. Alle lessen zijn toegankelijk voor beginners.

In Stramproy wordt er streetdance les gegeven voor 5-7 jaar, 7-9 jaar en 9-12 jaar. De lessen worden gegeven door Sophie Mattens en vinden plaats op woensdag. In Nederweert wordt er op donderdag door Virgil Nagel streetdance les gegeven voor meiden van 7-12 jaar en 12-18 jaar.

Voor streetdance zijn er showteams namelijk Fresh Family Kids, Juniors en Teens voor meiden van 9 jaar en ouder. Dit is trainen op een hoger niveau en samen optredens verzorgen.

Het grootste verschil tussen streetdance en hiphop is de bewegingsintensiteit. Bij hiphop worden er vooral veel rauwe bewegingen gemaakt terwijl bij streetdance de bewegingen softer zijn.

We vinden het belangrijk een grote verscheidenheid in dansstijlen aan te bieden. Daarom wordt er naast de breakdance ook veel tijd besteed aan streetdance en hiphop. Zowel in reguliere lessen als in talentenontwikkeling.

Hiphop
Voor hiphop wordt er lessen gegeven op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Er zijn verschillende lessen zoals hiphop kids 8-11 jaar, jeugd beginners tot 18 jaar, advanced en masterclass hiphop all ages en hiphop volwassenen. Ook zijn er 3 wedstrijdteams in de hiphop: Fresh Family Mini’s voor kids tussen de 9+, Fresh Family Varsity voor jeugd tussen de 11-18 jaar en Fresh Family Crew voor meiden tot 18 jaar.
Binnen een wedstrijdteam wordt er veel aandacht geschonken aan talentontwikkeling. Alle hiphoplessen worden gegeven door Djordy Vogel.

Met de wedstrijdteams doen we vooral mee aan verschillende wedstrijden zoals Dancewaves en UDO. Ieder team gaat ongeveer 5 keer per jaar op wedstrijd. Is dit iets voor jou? Audities zijn elk jaar in het begin van het seizoen (september-oktober-november).

Op vrijdag is er ook een gemengde masterclass dancehall/hiphop van Djordy. Hier leert hij de leukste dancehall choreos. De masterclass is toegankelijk voor iedereen (all ages).

Wil je graag mee dansen in een recreatieve les of wedstrijd/showteam? Vind het lesrooster bij jou in buurt en meld je aan voor een gratis proefles!

Gratis proefles volgen? Vul het onderstaande formulier in en we helpen je graag verder!

Bij welke les(sen) zou je graag een gratis proefles volgen?

6 + 8 =

De beste danslessen voor elke leeftijd

Breakdance, Streetdance, Hiphop, Modern, Afro/dancehall, Dancehall/hiphop, Freerunning, Minilessen, Kidsdance,
paaldansen, tricking en meer! Lessen vanaf 1 jaar. Ook voor volwassenen!
Dansschool Fresh ; Het centrum voor sport & bewegen