0642880820 (woensdagen - 0638001782) info@dansschoolfresh.com

FRESH ALLSTARS BIJ HOLLAND’S GOT TALENT!
Zie hier een samenvatting van ons geweldige Holland’s Got Talent avontuur.
Foto’s, tweets, Media stukken, wat achtergrond informatie en natuurlijk de filmpjes van onze 3 shows.

AUDITIE
‘De allerbeste dansact ooit’ in Holland’s Got Talent

Onze eigen Fresh Allstars deden een breakdance-act bij de audities van Holland’s Got Talent. De jury was zwaar onder de indruk van de jongens. Volgens jurylid Dan Karaty was het de beste dansauditie die ooit is uitgevoerd bij Holland’s Got Talent.
Dan Karaty heeft al veel gezien op dansgebied. Hij zal niet snel meer worden weggeblazen door een auditie, maar van de Fresh Allstars leek hij vrijdagavond oprecht onder de indruk. Dan geniet zichtbaar van de capriolen die de jonge dansers uithalen op het podium van Holland’s Got Talent. Vanuit de coulissen kan ook Johnny de Mol een enthousiaste kreet niet onderdrukken: “Wauw, wat vet is dit!”

Verreweg de beste, Golden Ticket
Na afloop van de act geven Chantal Janzen en Dan Karaty de jongens een staande ovatie. Dan komt superlatieven tekort in zijn juryoordeel. “Jullie wilden Nederland laten zien wat jullie kunnen. Dat hebben jullie gedaan en nog veel meer. Dit was verreweg de beste dansact die we gezien hebben. Verreweg de beste.” Hij besluit het stemmen over te slaan en op de gouden knop te drukken, waardoor de groep in een keer doorgaat naar de liveshows.

Dan Karaty beste dansact ooit Fresh Allstars Golden Ticket

 

 


Halve Finale
Na het krijgen van het Golden Ticket in de de halve finale leunde er een grote druk op de schouders van de Fresh Allstars.
Er werd meer getraind dan tevoren en er werd gekozen voor een thema (The Matrix).
Gelukkig viel de show van de halve finale zeer in de smaak bij de juryleden.

Dan Karaty vond het zelfs beter dan de auditie show en Gordon zei dat dit de beste dansact was die ze ooit in Holland’s Got Talent hebben gezien.
Samen met Bob Bullee en Quattro Bar gingen de Fresh Allstars door naar de finale.

FINALE
Tijdens de finale kwamen de Fresh Allstars met een erg vernieuwende act.
De act begon met een akoestische versie van de hit ‘Sorry’ van Justin Bieber. Hierdoor hadden de Fresh Allstars meteen een nieuw thema. Halverwege stoppen ze de show en maken ze een switch van Justin Bieber naar een ouderwetse echte b-boy show met veel energie en technische moves.

De jury was voor de derde keer weer echt mega enthousiast.
‘Dit was veel beter dan wat jullie deden in de halve finale’ waren de woorden van Dan Karaty. Gordon was ook weer erg lovend over onze Fresh Allstars en zei dat deze show voor hem de winnaar was van Holland’s Got Talent. Erg mooie woorden vooral omdat Nick Nickolai zijn optreden voor ons had gedaan.

Helaas dacht het Nederlandse publiek er toch anders over. Van de 9 acts werd een top 3 gekozen. In deze top 3 zaten helaas alleen de zangacts Nick Nicolai, Bob Bullee en Mart Hoogkamer.
De Fresh Allstars werden, net als de acts Unbreakable, Karate Girls, Quattro Bar, Mizai Kobi en Justin, helaas niet gekozen voor de top 3.

Ook al was het een grote teleurstelling dat we niet bij de top 3 zaten, zijn we heel erg blij dat we zo ver zijn gekomen.
Een golden ticket krijgen en de finale van Holland’s Got Talent bereiken was een grote eer en het was voor ons geweldig avontuur.
Het grootste compliment was dat Dan Karaty na afloop van de show naar ons toe kwam en vertelde dat wij volgens hem eigenlijk de winnaars hadden moeten zijn van het programma.
We hebben onszelf overtroffen en hebben veel geleerd. Ook hebben we geleerd hoe we betere shows kunnen maken en zijn als groep nog hechter geworden.

Wij willen iedereen bedanken voor alle steun, berichten, smsjes tijdens de finale en het delen van onze shows op social-media.
Uiteraard willen we vanuit de dansschool de Fresh Allstars enorm bedanken voor dit succes. Dit was niet mogelijk zonder de eindeloze inzet van dansers en vooral ouders. Heel erg bedankt voor het grootste avontuur van onze dansschool.

Je zult ons zeker nog eens terug zien op TV!

Fresh Allstars
De Fresh Allstars zijn een groep van ongeveer 40 breakdancende jongeren die trainen bij Dansschool Fresh in Weert, Valkenswaard, Roermond, Nederweert en Stramproy. Ze winnen op dit moment veel competities en hebben op dit moment de titel Nederlands Kampioen kids-crew t/m 18 jaar op hun naam staan.
Ook hebben Guus Siebers en Lorenzo Caboni in 2014 en 2015 de titel officieel Nederlands Kampioen weten te behalen.
De 10 jongens die meedoen aan Holland’s Got Talent zijn: Paulos Claessens (Weert), Cis Brans (Weert), Daan Springer (Weert), Max Smeets (Weert), Lorenzo Caboni (Nederweert), Guus Siebers (Bergeijk), Lucas van Weert (Bergeijk), Sam Teunis (Eindhoven), Tim Loeffen (Nieuw-Bergen), Mathieu Muijtjens (Maastricht). Levi van der Ceelen uit Bergeijk doet mee als reserve danser.
De jongens worden getraind door Raymon Truijen, de eigenaar van Dansschool Fresh. Het is voor hem en zijn leerlingen een droom die uit komt om op dit podium succesvol te presteren.

L1 inteview voor Charity Battle en Holland’s Got Talent

Opnames op de dansschool door Midden-Limburg Actueel

Bekijk hier een interview over de Charity Battle en ons Holland’s Got Talent avontuur. 
http://www.l1.nl/video/avondgasten-breakdance-battle-om-geld-te-zamelen-voor-ethiopi%C3%AB-25-mei-2016
13266051_1314514981909313_10768312405164364_n 13312761_1424319057594306_3326577933535526109_n

 

Hier een aantal tweets van Maurice Wijnen en Dan Karaty over onze acts:
Dan Karaty Fresh Allstars breakdance Weert dans Roermond

IMG_6167 IMG_6166