0642880820 (woensdagen - 0638001782) info@dansschoolfresh.com

Freerunning

Dansschool Fresh is de eerste dansschool in regio Weert die lessen Freerunning aanbiedt vanaf 8 jaar. We geven les op onze hoofdlocatie Weert, Nederweert en Stramproy!

Freerunning is een vrij nieuwe sport die sinds een aantal jaren beoefend kan worden. Het heeft zijn bekendheid verworven door onder andere reclame’s en youtube.

Bij Freerunning verplaats je jezelf van A naar B, maar dan op een acrobatische manier. Het is ontstaan in een stedelijke omgeving waar mensen experimenteerden met bijvoorbeeld het springen over een trap, bankje, hek of zelfs van gebouw naar gebouw.

Onder begeleiding van docent Virgil Nagel of Rens Coenen leer je de vetste tricks, moves en sprongen. Denk bijvoorbeeld aan salto’s, flips etc. Natuurlijk gebeurd dit op een geheel veilige manier met een methodische opbouw.

Je kunt al les volgen vanaf 8 jaar. In Weert geven we op verschillende dagen beginnerslessen, hier leer je alles basisbeginselen van het freerunnen.

Bij onze lessen freerunning is er een mogelijkheid om op verschillende niveau’s door te stromen. Zo hebben we beginners, intermediate, gevorderden en een masterclass. 

De lessen zullen altijd starten met een goede warming-up, gevolgd door trainingen op kracht, snelheid, conditie, coördinatie, sprongen, landingen en trainen met attributen zoals bijvoorbeeld matten, kast, paal, muur etc.

Af en toe zullen de lessen worden verplaatst naar een externe binnen- of buitenlocatie zodat bepaalde technieken beter kunnen worden getraind. Een mix tussen ‘tricking’ en ‘parcour’ binnen en buiten zorgt voor voldoende afwisseling.

We hebben naast freerunning ook een specifieke tricking les. Hier leer je tricks en flips vanaf 8 jaar.

In Stramproy bieden we freerunning 8+ aan op donderdag in Sporthal de Grenslibel. In Nederweert geven we les in de gymzaal van Het Citaverde.

Gratis proefles volgen? Vul het onderstaande formulier in en we helpen je graag verder!

Bij welke les(sen) zou je graag een gratis proefles volgen?

5 + 12 =

De beste danslessen voor elke leeftijd

Breakdance, Streetdance, Hiphop, Modern, Afro/dancehall, Dancehall/hiphop, Freerunning, Minilessen, Kidsdance,
paaldansen, tricking en meer! Lessen vanaf 1 jaar. Ook voor volwassenen!
Dansschool Fresh ; Het centrum voor sport & bewegen