0642880820 (woensdagen - 0638001782) info@dansschoolfresh.com

Breakdanceles

 

Bij Fresh zijn we erg veel bezig met talentontwikkeling binnen de breakdance lessen. Het wordt aangeboden in verschillende niveau’s zodat iedereen de mogelijkheid heeft om door te groeien of lekker op zijn eigen tempo te dansen.

Tijdens de breakdance lessen leer je staand dansen (toprocks), footworks, freezes, powermoves, expressie, creativiteit, originaliteit en nog veel meer.

Dit alles wordt via een methodiek aangeboden die speciaal door Dansschool Fresh is ontwikkeld en die voor iedereen toegankelijk is.

De lessen worden gegeven door professionele docenten. Met professioneel bedoelen we dan ook docenten die bijvoorbeeld meedraaien in de Nederlandse breakdance top.

Breakdance is de bekendste dansstijl binnen Fresh. Dit komt omdat de eigenaar Raymon Truijen zelf ook B-BOY (breakdancer) is van oorsprong. Hij traint de wedstrijdteams breakdance de FRESH ALLSTARS.

Dansschool Fresh maakt zichzelf uniek door het aanbieden van echte breakdance lessen voor kids onder de 8 jaar. Dit kan bij ons al vanaf 2 jaar. Dit kan in Weert, Nederweert, Budel, Stramproy en Roermond!

Met plezier voorop, leren de kinderen allerlei basisaspecten van het breakdancen. Dit gebeurd natuurlijk op een veilige manier.

De focus ligt hier met name op de techniek, lichaamscontrole, valbreken, en bewegen op muziek. Ook hier heeft Dansschool Fresh een eigen methodiek ontwikkeld die door alle docenten wordt gebruikt.

De lessen sluiten perfect aan bij de 8+ lessen, waar de kids na de bovenstaande lessen in kunnen doorstromen. We hebben al breakdanceles voor de allerkleinste; de babybreak (2-4 jaar!).

We hebben ook een beginners 6+ les in Roermond op vrijdag tussen 17:00-18:00 uur!

Vind in het lesrooster een kids-breakance les bij jou in de buurt en meld je aan voor een gratis proefles! Of mail naar sophie@dansschoolfresh.com

Gratis proefles volgen? Vul het onderstaande formulier in en we helpen je graag verder!

Bij welke les(sen) zou je graag een gratis proefles volgen?

12 + 10 =

De beste danslessen voor elke leeftijd

Breakdance, Streetdance, Hiphop, Modern, Afro/dancehall, Dancehall/hiphop, Freerunning, Minilessen, Kidsdance,
paaldansen, tricking en meer! Lessen vanaf 1 jaar. Ook voor volwassenen!
Dansschool Fresh ; Het centrum voor sport & bewegen