0642880820 (woensdagen - 0638001782) info@dansschoolfresh.com

Afro Dance

Bij Dansschool Fresh worden ook lessen gegeven vol energie en power! Een goed voorbeeld hiervan zijn de Afro Dance lessen. We bieden deze les aan als een van de weinige in de omgeving. Ook voor kids!

De Afro Dance lessen zijn energierijke en leuke lessen voor kids en tieners! Afro Dance wordt gegeven op Afrikaanse beats met veel afwisseling.

Afro Dance is niet alleen een populaire dans stijl maar ook een stijl waar veel variatie in zit. Soms worden er choreografieën gemaakt op langzamere beats en is body control heel belangrijk en andere keren wordt er een power choreografie gegeven waarbij je al je energie nodig hebt.

Bij Afro Dance wordt er nadruk gelegd op grote bewegingen, met het hele lichaam dansen en bewegingen die kenmerkend zijn voor de Afrikaanse cultuur.

 

Voor de lessen Afro Dance heb je geen ervaring nodig. Bij Dansschool Fresh gaan we standaard uit van een beginnersniveau. De inhoud wordt aangepast aan de deelnemers.

We geven les in Weert op donderdag van 18:00-19:00 uur voor leden tot 14 jaar. Daarna is er les van 19:00-20:00 uur voor leden van 14+. De les is zeer geschikt voor meiden en dames maar heren zijn natuurlijk ook welkom.

We hebben ook Afro Dance voor kids! Op maandag en donderdag van 16:00-17:00 uur kun je de leukste dansjes leren, voor kids t/m 12 jaar. Docente Roos.

Naast Afro Dance hebben we ook een masterclass dancehall/hiphop van Djordy. Deze wordt op de vrijdagavond gegeven in Weert.
De masterclass is voor alle leeftijden. Het tijdstip is van 18:30-19:30 uur.

Wil je ook meedoen in een energieke dansles? Kijk dan voor een gratis proefles bij een locatie bij jou in de buurt.

Gratis proefles volgen? Vul het onderstaande formulier in en we helpen je graag verder!

Bij welke les(sen) zou je graag een gratis proefles volgen?

15 + 8 =

De beste danslessen voor elke leeftijd

Breakdance, Streetdance, Hiphop, Modern, Afro/dancehall, Dancehall/hiphop, Freerunning, Minilessen, Kidsdance,
paaldansen, tricking en meer! Lessen vanaf 1 jaar. Ook voor volwassenen!
Dansschool Fresh ; Het centrum voor sport & bewegen