0642880820 (woensdagen - 0638001782) info@dansschoolfresh.com

Lorenzo op Time to Dance, RTL4

Komende vrijdag is Lorenzo Caboni uit Nederweert te zien op RTL4 bij het nieuwe TV-programma ‘Time To Dance’.

De 12-jarige breakdancer was de laatste tijd vaker te zien op tv bij programma’s als Holland’s Got Talent, Zapp Live, Hart van Nederland, Koffietijd etc.

Het is nu de eerste keer dat Lorenzo solo mee doet aan een talentenshow.

Time to Dance wordt gejureerd door het drietal Dan Karaty, Robin Martens en Gianinni Semedo Moreira. Ze zullen individuele dansers, duo’s en groepen beoordelen op hun dansmoves en gaan op zoek naar de beste dansact van Nederland.
De winnaar van het programma krijgt maar liefst 50.000 euro!

Dansers dienen een auditieplek te verdienen met een ‘first-impression’. Tijdens deze ronde is er maar 30 seconden om jezelf voor te stellen.
De juryleden bepalen dan of je een ‘Dance’ of een ‘Go’ krijgt. Bij een Dance, mag je direct nog een act van 1.30 minuten laten zien en bij een Go is het einde verhaal.

Op social-media deelde een van de drie juryleden, Gianinni, al een filmpje van Lorenzo zijn first-impression met de volgende tekst:

“INSANE talent on our TV show “Time to Dance”!!! This is what “killing your audition” looks like! Watch this Friday at 20:30 on RTL4 and see his full audition. This kid is a beast!!! Proud of you for representing hiphop in its purest dance form @lorenzo_bboy“.

Lorenzo’s deelname aan het programma werd ook door andere landelijke media opgemerkt.

Het NOS Jeugdjournaal kwam daarom afgelopen week naar Weert om bij Dansschool Fresh een item op te nemen wat ook op vrijdag zal worden uitgezonden.

Kijk vrijdag a.s. om 19:00 uur naar het Jeugdjournaal op NPO3 en om 20:30 uur naar Time to Dance op RTL4.