FRESH ALLSTARS

SYNERGY

FRESH 4 U

THE REBELS

Informatie wedstrijd- en showteams Fresh

Fresh Allstars
Voor de Fresh Allstars kunnen leerlingen geselecteerd worden vanaf 5 jaar.
De teams zijn Fresh Allstars Mini’s (5-8 jaar), Fresh Allstars Juniors & Kids (9-12 jaar), Fresh Allstars (12-16 jaar). De laatste groep is bekend met tv-optredens.
Raymon Truijen is de docent voor de breakdance wedstrijdteams, van oorsprong zelf ook B-Boy.

 

Synergy
Dit is het wedstrijdteam Hiphop binnen Dansschool Fresh. De meiden die hierin dansen zijn allemaal tussen de 12-18 jaar. Het team doet maximaal 10 keer per jaar mee aan een nationale of internationale danswedstrijd. De meiden worden twee keer per week getraind door coach en trainer Djordy Vogel. De meiden zijn echt een team en ondernemen de dansactiviteiten allemaal samen. Naast hiphop wordt er ook getraind op de dansstijl african/dancehall. Een veelzijdig team met veel pit!

 

Fresh 4 U
Dit is het showteam Streetdance binnen Dansschool Fresh. De meiden die hierin dansen zijn allemaal tussen de 8-14 jaar. Het team treedt onwijs veel op in regio Weert/Nederweert. Ieder seizoen zij zij van de partij op bijvoorbeeld Cultureel Lint, open dagen van scholen, Bantopa Party en diploma-uitreikingen. Het team wordt een keer per week getraind door coach en trainster Sophie Mattens. In dit team zitten alle jonge meiden met echt danstalent. Ze voelen zich samen echt een team en ondernemen alle dansactiviteiten samen. Een vrolijk team dat altijd voor een feestje zorgt.

 

The Rebels
Recentelijk is het nieuwe team The Rebels gevormd, tijdens de audities. The Rebels is een show- en wedstrijdteam voor meiden tussen de 10-15 jaar. Het team zal aankomend seizoen gevormd worden en een planning maken voor de komende tijd. Het team is een hiphop/streetdance team met maar liefst 2 coaches/trainers. Namelijk Djordy Vogel en Sophie Mattens. Meiden die talent hebben kunnen na Fresh 4 U doorstromen in dit team. Foto’s volgen zo snel mogelijk van het team!

 

Auditie
Voor Synergy, The Rebels en Fresh 4 U kunnen leerlingen een keer per seizoen auditie doen. De audities worden gepland in maart. Jongens/meiden die nog geen lid zijn van de dansschool kunnen ook meedoen aan de audities. Er wordt op tijd promotie gemaakt waarin data genoemd worden voor de audities. Leerlingen kunnen ook gescout worden in de lessen voor het wedstrijdteam. Ze worden dan persoonlijk uitgenodigd om deel te nemen aan de audities. 
De show- en wedstrijdteams hebben ook een management. Het management voor breakdance wordt gevoerd door Raymon Truijen en betrokken ouders. Het management voor streetdance en hiphop wordt gevoerd door Romy Peskens, betrokken ouders en de betreffende docenten. Ouders kunnen zich altijd aanmelden om deel te nemen aan een managementteam.

Ben je nog geen lid van de Dansschool en wil je wel graag bij een wedstrijd- of showteam?
Dat kan! Neem dan contact op met kantoor.