Fresh Allstars

The Monsters

Fresh 4 U

The Rebels

Synergy

Informatie wedstrijd- en showteams Fresh

 

Fresh Allstars
Voor de Fresh Allstars kunnen leerlingen geselecteerd worden vanaf 5 jaar.
De teams zijn Fresh Allstars Mini’s (5-8 jaar), Fresh Allstars Juniors & Kids (9-12 jaar), Fresh Allstars (12-16 jaar). De laatste groep is bekend met tv-optredens.
Raymon Truijen is de docent voor de breakdance wedstrijdteams, van oorsprong zelf ook B-Boy.

 

*NIEUW WEDSTRIJD/SHOWTEAM HIPHOP ‘THE MONSTERS’
Vanaf volgend seizoen kunnen meiden tussen de 6-8 jaar zich ook aanmelden voor dit nieuwe wedstrijd/showteam.
Talentvolle meiden kunnen 16 september 2018 auditie komen doen tussen 12:00-13:00 uur.
In het begin van volgend seizoen wordt er ook ‘gescout’ in de lessen. Talentvolle meiden krijgen dan persoonlijk een uitnodiging om te auditeren. Het eerste jaar zal gebruikt worden voor teambuilding/oefenen etc. Er zal 1 keer worden meegedaan aan een wedstrijd puur voor de ervaring. Daarna wordt er gekeken wat mogelijk is. Djordy Vogel zal de meiden trainen en begeleiden.

 

Fresh 4 U
Dit is het showteam Streetdance binnen Dansschool Fresh. De meiden die hierin dansen zijn allemaal tussen de 8-14 jaar. Het team treedt onwijs veel op in regio Weert/Nederweert. Ieder seizoen zij zij van de partij op bijvoorbeeld Cultureel Lint, open dagen van scholen, Bantopa Party en diploma-uitreikingen. Het team wordt een keer per week getraind door coach en trainster Sophie Mattens. In dit team zitten alle jonge meiden met echt danstalent. Ze voelen zich samen echt een team en ondernemen alle dansactiviteiten samen. Een vrolijk team dat altijd voor een feestje zorgt.

 

The Rebels
The Rebels is het nieuwste wedstrijd- en showteam van Dansschool Fresh. The Rebels is een team voor meiden tussen de 10-15 jaar. De groep is een hiphopteam met Djordy Vogel als coach en trainer. Meiden die talent hebben kunnen na Fresh 4 U doorstromen in dit team of vanuit de audities in dit team komen.

 

Synergy
Dit is het wedstrijdteam Hiphop binnen Dansschool Fresh. De meiden die hierin dansen zijn allemaal tussen de 12-18 jaar. Het team doet maximaal 10 keer per jaar mee aan een nationale of internationale danswedstrijd. De meiden worden twee keer per week getraind door coach en trainer Djordy Vogel. De meiden zijn echt een team en ondernemen de dansactiviteiten allemaal samen. Naast hiphop wordt er ook getraind op de dansstijl african/dancehall. Een veelzijdig team met veel pit!

 

Auditie
Voor de hiphop/streetdance teams kunnen leerlingen een keer per seizoen auditie doen.
De volgende auditie staat gepland op 16 september. Planning is als volgt:
– 12:00-13:00 uur Auditie ‘The Monsters’
– 13:30-14:30 uur Auditie ‘Fresh 4 U’
– 15:00-16:00 uur Auditie Rebels + Synergy

Jongens/meiden die nog geen lid zijn van de dansschool kunnen ook meedoen aan de audities. Leerlingen kunnen ook gescout worden in de lessen voor het wedstrijdteam. Ze worden dan persoonlijk uitgenodigd om deel te nemen aan de audities.
De show- en wedstrijdteams hebben ook een management. Het management voor breakdance wordt gevoerd door Raymon Truijen en betrokken ouders. Het management voor streetdance en hiphop wordt gevoerd door Romy Peskens en Sophie Mattens, betrokken ouders en de betreffende docenten. Ouders kunnen zich altijd aanmelden om deel te nemen aan een managementteam.

Ben je nog geen lid van de Dansschool en wil je wel graag bij een wedstrijd- of showteam?
Dat kan! Neem dan contact op met kantoor.