Groepslessen Dance & Shape

De nieuwste lessen bij Fresh zijn onze Dance & Shape lessen! Wij geven les voor twee doelgroepen namelijk de 30+ en de 40+. Het wordt gegeven op onze hoofdlocatie in Weert.

Dance en Shape betekend op een dansante manier leren fit te worden of te blijven. Een mix tussen dans en oefeningen. Geen hele choreografie leren, geen hele les sportoefeningen doen. Op een leuke en energieke manier les volgen die ook nog goed voor je is!

Een dynamische les bestaande uit verschillende dansvormen zoals latin, hedendaags modern en een beetje streetdance. Gecombineerd met oefeningen die het lichaam gezond, mobiel, soepel en fit maken/houden. Een les waar bewegen voorop staat, waar pasjes niet onthouden hoeven te worden, een les vol plezier en een beetje fysieke uitdaging.

Het is ook een les waar ieder niveau welkom is want de docent past de les aan aan individuele bereikbaarheid. Ieder lichaam is anders en in de les is er aandacht voor je eigen lichaam met het plezier van de groep.

De inhoud van de lessen wordt aangepast op niveau (standaard is beginnersniveau). Kom samen met je vriendinnen, familieleden of zelf je collega’s dansen!

De lessen worden gegeven door de 2 Sophie’s. Sophie Mattens geeft de les op donderdag en Sophie Everaerts geeft de les op dinsdag. Beide dames hebben ervaring in het lesgeven van verschillende dansstijlen en fitlessen.

Naast de lessen Dance & Shape geeft ze ook les voor de allerkleinste in de minimoves, minidance, kidsdance en streetdance bij Fresh in Weert. Bij Fresh is er plek om tijdens de lessen kinderen mee te nemen en ze te laten kijken of ze in onze lounge te laten zitten.

De lessen Dance en Shape 30+ zijn elke donderdag van 10:00-11:00 uur. De lessen Dance en Shape 40+ zijn elke dinsdag van 19:00-20:00 uur. Benieuwd? Meld je aan voor een gratis proefles!

 

De beste danslessen voor elke leeftijd

Breakdance, Streetdance, Hiphop, Modern, African/Dancehall, Dancehall/hiphop, Freeunning, Minilessen, Kidsdance,
paaldansen, dance & shape, tricking en meer! Lessen vanaf 1 jaar. Ook voor volwassenen!
Dansschool Fresh ; Het centrum voor sport & bewegen

Schrijf je nu in