Groepslessen Dance & Shape

 

De nieuwste les bij Fresh zijn onze Dance & Shape les!
De les is bedoeld voor volwassenen.
Het wordt gegeven op onze hoofdlocatie in Weert.

Dance en Shape betekend op een dansante manier leren fit te worden of te blijven. Een mix tussen dans en oefeningen. Geen hele choreografie leren, geen hele les sportoefeningen doen. Op een leuke en energieke manier les volgen die ook nog goed voor je is!

Een dynamische les bestaande uit verschillende dansvormen zoals latin, hedendaags modern en een beetje streetdance. Gecombineerd met oefeningen die het lichaam gezond, mobiel, soepel en fit maken/houden. Een les waar bewegen voorop staat, waar pasjes niet onthouden hoeven te worden, een les vol plezier en een beetje fysieke uitdaging.

Het is ook een les waar ieder niveau welkom is want de docent past de les aan aan individuele bereikbaarheid. Ieder lichaam is anders en in de les is er aandacht voor je eigen lichaam met het plezier van de groep.

De inhoud van de les wordt aangepast op niveau (standaard is beginnersniveau). Kom samen met je vriendinnen, familieleden of zelf je collega’s dansen!

De les wordt gegeven door Sophie Mattens. Ze heeft ruime ervaring in het lesgeven van verschillende dansstijlen en fitlessen.

Naast de les Dance & Shape geeft ze ook les voor de allerkleinste in de (ini)minimoves, kidsdance en streetdance bij Fresh in Weert en Stramproy. Bij Fresh is er plek om tijdens de lessen kinderen mee te nemen en ze te laten kijken of ze in onze lounge te laten zitten.

De les Dance en Shape zijn elke dinsdag van 19:00-20:00 uur. Benieuwd? Meld je aan voor een gratis proefles!

 

De beste danslessen voor elke leeftijd

Breakdance, Streetdance, Hiphop, Modern, African/Dancehall, Dancehall/hiphop, Freeunning, Minilessen, Kidsdance,
paaldansen, dance & shape, tricking en meer! Lessen vanaf 1 jaar. Ook voor volwassenen!
Dansschool Fresh ; Het centrum voor sport & bewegen