Lesaanbod Dansschool Fresh

Weert, Nederweert, Stramproy, Budel, Valkenswaard en Roermond

 

LesroostersInschrijven

Breakdance Lessen

Breakdancen kun je bij Fresh al vanaf 4 jaar. Het is de bekendste dansstijl binnen Fresh dankzij Raymon. Heb jij talent? Wij doet veel aan talentontwikkeling binnen de Fresh Allstars!

Hiphop & Streetdance

Hiphop en streetdance lessen zijn unieke lessen bij Fresh. Ze zijn letterlijk ‘on fire’. Bij hiphop zijn er advanced en masterclass lessen. Talent? Dan zijn er voor beide wedstrijd- en showteams.

Freerunning

Onder begeleiding van docent Virgil Nagel, leer je de vetste tricks, moves en sprongen. De lessen worden aangeboden vanaf 8 jaar. Wij hebben zelfs les voor gevorderden. Ook in Nederweert!

(Ini)MiniMoves

De allerkleinste (1-2.5 jaar en 2.5-4 jaar) kunnen samen met papa/mama komen bewegen, dansen, klimmen/klauteren en ontdekken! Elke week heeft de les een thema (Bijv. ‘reizen’).

Minidance

Minidance is een half uurtje dansen voor de allerkleinste. Het is voor kids tussen de 2 en 4 jaar. Ze leren dansen op kids top 40 muziek en kindermuziek. Dit is de eerste echte dansles!

Kidsdance

Kinderen van 4-7 jaar kunnen bij ons terecht voor een uurtje kidsdance. Dit is een voorloper van streetdance. Op hippe kindermuziek worden te gekke choreografieën gemaakt (top 40).

Babybreak

De babybreak voor kids van 2-4 jaar is er om de eerste stapjes naar de breakdancelessen te maken voor de allerkleinste! De les wordt gegeven door Raymon elke dinsdag.

Dance & Shape

Deze nieuwe lessen zijn pas gestart. We hebben een 30+ en 40+ les/groep. Op een dansante manier fit worden. Geen moeilijke choreo’s maar ritme! Op dinsdag en donderdag in Weert.

African / Dancehall

Deze combinatielessen worden aangeboden voor meiden van 10-16 jaar en 16+. De choreografieën zitten vol met zomerse en energieke moves. Zo train al je spieren.

Paaldansen

Dansschool Fresh geeft sinds februari 2015 paaldans lessen voor beginners en gevorderden in Weert. Daarnaast kun je bij ons terecht voor technisch paaldansen. Iedereen kan het leren!

Modern

Binnen Fresh geven wij moderne danslessen voor jeugd vanaf 8 jaar. Wij hebben ook een advanced groep tot 14 jaar. Op dinsdagavond is er ook modern voor volwassenen.

Tricking

Naast freerunnen bieden we ook een Tricking les aan. Deze les is meer gericht op het leren van tricks en flips. Met af en toe een gastdocent! De les kan ook zonder freerunnen gevolgd worden.

Dancehall/hiphop

Op vrijdagavond hebben we in Weert een masterclass dancehall/hiphop voor alle leeftijden. In deze groep krijg je op hoger niveau choreo’s aangeleerd in stijl van ‘Bantopa’.

De beste danslessen voor elke leeftijd

Breakdance, Streetdance, Hiphop, Modern, African/Dancehall, Dancehall/hiphop, Freeunning, Minilessen, Kidsdance,
paaldansen, dance & shape, tricking en meer! Lessen vanaf 1 jaar. Ook voor volwassenen!
Dansschool Fresh ; Het centrum voor sport & bewegen